KERAMIKWORKSHOP I TOSCANA

Beläget cirka 9 km norr om Siena ligger La Gavina - en liten, familjedriven ekologisk bondgård och ett värdshus på landsbygden. I över 30 år har de välkomnat gäster med värme och enkelhet bland toskanska kullar, ekskogar, olivlundar och ängar.

Den medeltida byggnaden renoverades med avsikten att behålla den ursprungliga arkitekturen och karaktären. Interiören är dekorerad med typiska rustika originalmöbler och behåller fortfarande uttrycket av de gamla lanthusen.

Nu har de öppnat sina portar för oss och bjuder in dig till en magisk vecka med keramik, god mat och fantastiska vyer!

DELTAGARE
Kursen har max 10 deltagare per omgång. 

RESA
Du kan välja mellan två olika tider:

27 maj – 2 juni samt 7 juni – 15 juni

Du bokar din egna flygresa till Pisa, Italien och därefter hjälper vi till med transport till La Gavina som tar ungefär 1 timme och 45 minuter. 

BOENDE OCH MAT
I priset ingår tre mål om dagen samt vin för lunch och middag.

• Frukost: 8:00 till 9:30

• Lunch: 13:00 till 14:00

• Middag: 19:30

 

Alla deltagare får varsitt rum men väljer man att dela ett rum tillsammans med en annan deltagare så får man 600kr rabatt på sitt totalpris.

UPPLÄGG
Dyk in i keramikens värld där du får tillsammans med Sabina Morin lära dig om lerornas egenskaper, hur man skulpterar och skapar. Du kommer kunna få det du skapar skickat till dig efter kursens slut (begränsat antal verk).

Under en av dagarna kommer vi att besöka den lokala keramikern och hens verkstad där era grejer kommer att brännas. 

Förutom keramik bjuds du in till en avsmakningsmeny av pecorino och vin i trädgården med lokala produkter, barbecuekväll i trädgården samt musikkväll.

Husets ägare och kock Emiliano visar även det traditionella sättet att göra pasta för hand. Det kommer även erbjudas filmkväll i ladan med storbildsskärm, utflykt till en vingård i Chiantiområdet samt möjlighet att ta sig runt på egen hand om man vill utforska närområdets småbyar. 

BETALNING
Kostnad för boende, mat och utbud är 13000kr. 

Flygresan ingår ej.

Efter en bekräftad anmälan sker en första delbetalning på 20% inom 7 dagar. Slutbetalning sker 45 dagar före avresa. 

Vid avbokning förlorar man sin deposition.

BOKA DIN RESA NEDAN

Ciao!