Vanliga frågor

Kvalitet

Lera är ett naturligt material och man kan aldrig glasera produkterna exakt likadant. Därför kan din produkt skilja sig en smula från produkten på hemsidan.  Alla mått är cirkamått men jag försöker så gott jag kan att hålla mig inom vad som är angivet. Färger kan även skilja beroende på skärmupplösning.

Datum för släpp

Nya produkter släpps i mitten av udda månader under hela året. 

Köpvillkor

Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ditt köp eller byta din vara inom en period på 14 dagar efter att du har mottagit ditt paket. För att ångerrätten ska gälla måste du alltid hämta ut varan från ditt utlämningsställe. Du ansvarar för frakten och att vi får tillbaka varan oanvänd samt oskadad. Är en vara skadad vid returen pga dålig paketering kommer du att debiteras.

Kontakta oss alltid vid ångrat köp eller skada:

info@sabinamorinstudio.com

Leveranstid

Då alla produkter är handgjorda och unika är leveranstiden 3-4 veckor. Finns produkten redan i lagret så skickas den inom 7 dagar. Du kommer att kontaktas vid eventuella förseningar med ett nytt leveransdatum, men lyckligtvis händer detta sällan.

Paketering

All keramik paketeras med stor omsorg och försiktighet. Skulle din produkt mot förmodan vara skadad vid leverans ber vi dig att kontakta mig så hittar vi en lösning.

Frakt

Normalfrakt är 49kr och är spårbart. Just nu skickar jag produkter endast inom Sverige. 

Reklamera

Är du missnöjd med din produkt eller har synpunkter, är du välkommen att kontakta mig på info@sabinamorinstudio.com

Viktigt att skicka foto i emailet på en eventuell skada eller defekt så återkopplar jag med en lösning inom 24h.

Specialbeställningar

Vill du beställa på en större skala eller diskutera ett potentiellt projekt för ditt företag, är du välkommen att kontakta mig så hittar vi en skräddarsydd och kreativ lösning för dig.

Emaila mig på sales@sabinamorinstudio.com